Nieuwtjes ontvangen? Krijg direct 5% korting! Dit wil ik!

Min: €0 Max: €5

Welkom op de Paracord naalden categorie pagina. Klik op de knop hieronder om verder te lezen, of bestel direct je producten.

Met paracord naalden maak je van jouw touw een ketting. Paracord wordt van oorsprong gebruikt voor de verwerking in parachutes. Door de jaren heen zijn paracords en aanverwante producten echter een stuk populairder geworden en worden deze voor nog meer doeleinden gebruikt. Met deze speciale paracord naalden heb je de mogelijkheid om touwen te verwerken in bijvoorbeeld een vlechtpatroon, om het nog steviger te maken of om het touw er mooier uit te laten zien. Paracord naalden bestel je nu eenvoudig online in de webshop op 123paracord.nl.

Paracord naalden helpen bij het nog sterker maken van jouw hondenriem. Zoals gezegd worden er tegenwoordig paracords voor tal van doeleinden gebruikt je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld armbanden, kettingen, maar ook om bijvoorbeeld je eigen hondenriem te maken is paracord een uitstekend materiaal. De eigenschappen van dit type koord maken dit uitermate geschikt, omdat het zeer sterk en stevig is en daarnaast ook goed bestand is tegen diverse weertypen. Door gebruik te maken van de paracord naalden kun je jouw eigen halsband voor je hond maken of een complete riem maken in de kleuren en in het patroon van jouw keuze. De roestvrijstalen naalden van 123paracord.nl zijn van topkwaliteit en staan garant voor jarenlang plezier.

Goed om te weten is dat 123paracord nu ook actief is in Duitsland via 123paracord.de.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »