Nieuwtjes ontvangen? Krijg direct 5% korting! Dit wil ik!

Hoe werkt ons loyaliteitsprogramma

Spaart u ook graag voor korting? Bij ons is het mogelijk! U kunt met ons loyaliteitsprogramma een bedrag sparen en een saldo opbouwen om die later in te wisselen voor een unieke kortingscode. Wanneer u een account aanmaakt kunt u gelijk beginnen met sparen. Als u al in bezit bent van een klantenaccount bij ons hoeft u niets te doen, u doet dan al automatisch mee!

Hoe werkt het sparen?

  1. Bij iedere order spaart u, mits u ingelogd bent met uw klantenaccount, automatisch 3% van het aankoopbedrag. Dit percentage van de aankoop wordt dan gelijk aan uw saldo toegevoegd.
  2. Wanneer u minimaal vijf euro heeft opgespaard, kunt u deze inwisselen bij de eerst volgende bestelling.

Hoe ruil ik mijn saldo in?

  1. Om uw punten te kunnen inruilen moet je ingelogd zijn op de webshop.
  2. De volgende stap is het klikken op de loyaliteits-knop die zich links onderaan de webshop bevindt.
  3. Nadat de knop is aangeklikt, verschijnt er een pop-up. In deze pop-up kan de klant zijn opgespaarde saldo zien. Indien u het minimum saldo heeft opgespaard om in te ruilen, zal de optie "Saldo inruilen" er komen te staan.
  4. Om het saldo in te ruilen klikt u op "Saldo inruilen".

Onze Loyaliteits-knop staat in de linkerbenedenhoek van onze shop en laat jou zo eenvoudig mogelijk je saldo beheren. Bij iedere bestelling kan maar één kortingscode worden gebruikt.

Heel veel plezier met sparen!

Ik wil ook sparen voor korting

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »