Nieuwtjes ontvangen? Krijg direct 5% korting! Dit wil ik!

Survival paracord

Min: €0 Max: €5

Welkom op de Survival paracord categorie pagina. Klik op de knop hieronder om verder te lezen, of bestel direct je producten.

Paracord is een type touw met een verhaal. Het woord para is afgeleid van parachute, waarvoor dit type touw vroeger gebruikt werd. Het touw is zowel zeer sterk, als flexibel. Paracord wordt tegenwoordig gebruikt als armband voor onder andere tijdens het survivallen, maar ook als vrolijke armband ter decoratie. Door de diverse kleuren waarin paracord te verkrijgen is, zijn er tal van mogelijkheden om je eigen sieraden of veters te maken.

Een survival paracord lijkt een simpel product, maar goede kwaliteit is zeer belangrijk. Het is dan ook zaak om goed te kijken naar wat je nodig hebt en ervoor te zorgen dat je controleert dat het survival cord aan al jouw eisen voldoet. Dit survival paracord van 123paracord.nl is oerdegelijk en van absolute topkwaliteit. De diameter van dit cord is 4mm dik en de kerndraden bestaan uit zeven nylon draden. Extra voordeel bij dit cord is dat deze zeer goed van pas komt bij het maken van een vuur. Dit survivalcord is voorzien van een tinder draad met een waslaag eromheen die het stoken van een kampvuur een fluitje van een cent maakt voor in noodgevallen.

In onderstaande video kun je zien hoe het survival paracord er uit ziet:Goed om te weten is dat 123paracord nu ook actief is in Duitsland via 123paracord.de.

Maat

Type

Survival buckle steeksluiting 11MM

€2,49
Tijdelijk uitverkocht, e-mail mij

Survival paracord type III zwart fire

€0,70
Tijdelijk uitverkocht, e-mail mij

* Stukprijs: €0,70 / Meter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »