Klantenservice

Ons team experts helpt je graag bij het beantwoorden van jouw vragen. Met onze kennis, die wij over de jaren opgedaan hebben, helpen we jullie graag om zoveel mogelijk uit onze producten te halen. Voor vragen kan het contactformulier aan de rechterzijde ingevuld worden en zullen wij je vragen binnen 24 uur beantwoorden.

Kijk ook even op onze pagina met veel gestelde vragen of naar onze knoop voorbeelden voor inspiratie! Volg onze sociale media kanalen voor acties, inspiratie en meer!

1 Hoeveel meter koord nodig?
1.1 Hoeveel meter heb ik nodig voor de Cobra Knoop

7,5cm per kleur voor elke cm die je wilt knopen. 

2 Algemene informatie over 123paracord.nl
2.1 Wat is het BTW nummer van 123paracord.nl

het BTW nummer van 123paracord.nl is: NL8530.22.264B01

2.2 Waar kan ik terecht met een klacht

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar [email protected]. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

3 Kan ik mijn order ook ophalen
3.1 Kan ik mijn order ook bij jullie afhalen?

Nee, dit is helaas niet mogelijk. 123Paracord is uitsluitend een webshop, het is daarom niet mogelijk om uw order bij ons op te halen.

3.2 Kan ik bij op jullie locatie spullen kopen?

Nee, dit is helaas niet toegestaan. Het pand van 123Paracord is gevestigd op een bedrijventerrein, hier is het niet toegestaan om een winkel te vestigen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »