Nieuwtjes ontvangen? Krijg direct 5% korting! Dit wil ik!

Paracord 550 type III

Welkom op de Paracord 550 type III categorie pagina. Klik op de knop hieronder om verder te lezen, of bestel direct je producten.

Paracord 550 , ook wel paracord type 3 genoemd, is de bekendste paracord variant. Bent u op zoek naar paracord voor outdoor activiteiten of wilt u zelf paracord sieraden maken? Paracord type 3 is oersterk (breekkracht van 247 kg), slijtvast, stijlvol en daardoor geschikt voor alle doeleinden. 123paracord.nl biedt bovendien diverse kleuren en kleurcombinaties paracord 550 aan. Zo kunt u uw eigen unieke paracord sieraden maken. Neem ook eens een kijkje bij onze accessoires om uw sieraden de perfecte finishing touch te geven.

Ons paracord type 3 is van de beste kwaliteit, want wij werken uitsluitend met de hoogste kwaliteit paracord. Bovendien hebben we de allerlaagste meterprijs van Nederland. Koopt u meer meters paracord, dan zijn we zelfs nóg goedkoper.

Wij verkopen Paracord aan één stuk. Geeft u bij het bestellen aan hoeveel meter u van een kleur/type paracord wilt ontvangen. Dit aantal ontvangt u vervolgens aan één stuk van ons.

Voorbeeld:

U ontvangt een stuk van 2M van ons.

Wij leveren ons paracord als volgt:

In onderstaande video laten wij de verschillende soorten patronen zien:Goed om te weten is dat 123paracord nu ook actief is in Duitsland via 123paracord.de.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »