Nieuwtjes ontvangen? Krijg direct 5% korting! Dit wil ik!

Webinar pakketten

Min: €0 Max: €25

Welkom op de Webinar pakketten categorie pagina. Klik op de knop hieronder om verder te lezen, of bestel direct je producten.

Op 19 januari 19:30 is het weer zover, dan is er een nieuwe Webinar met Helmy. Tijdens deze webinar wordt de Elite knoop door Helmy uitgelegd. 

 

Hoe krijg ik toegang:

De webinar zal gegeven worden in een besloten Facebook groep. Deze groep is alleen toegankelijk is voor mensen die een webinar pakket, of de losse webinar toegang hebben aangeschaft. Bij het lid worden heb je het ordernummer nodig van jouw bestelling. Ieder webinarpakket verschaft toegang voor één persoon.

Deze toegang blijft geldig en de groep blijft bestaan zodat de video altijd bekeken kan worden en er vragen over de webinar gesteld kunnen worden.

 

Beschikbaarheid


Deze live webinar met Helmy heeft slechts 250 unieke plekken. Wil je mee doen? Wees dan snel, want OP = OP. Bij de webinar is keuze uit twee kleurkeuzes:

  • Goud/Teal
  • Bruin/Donker Cyan

 

 

Benodigdheden (advies)

Helmy gebruikt bij het knopen van De Elite knoop de volgende gereedschappen:

 

De webinar


De webinar van 19 januari wordt live gehouden op Facebook. In de webinar gaat Helmy uitgebreid van A-Z uitleggen hoe De Elite halsband geknoopt wordt. De webinar zal zo’n 60 minuten duren en zowel tijdens als na de webinar kunnen live vragen gesteld worden aan zowel Helmy als 123paracord. Meer gedetailleerde informatie ontvang je van ons per mail. Omdat wij de webinar zullen houden in een besloten Facebook groep is een Facebook account noodzakelijk. Zonder kun je niet meedoen.

 

Verzenden


De pakketten worden uiterlijk verzonden op vrijdag 08 januari. Houd hier dus rekening mee als je ook andere producten besteld, die komen dan mogelijk later aan.

 

Verdere informatie

Informatie over de webinar wordt verzonden per mail op de volgende data:

  • Donderdag 24 december 10:00

Voor webinar pakketten die gekocht worden ná 24 december worden de mails met info verstuurd op:-

  • Donderdag 31 december 10:00
  • Donderdag 14 januari 10:00

Ook zullen wij in ieder pakket de instructies toevoegen.

 

Vragen?

Voor vragen verwijzen wij je graag naar onze klantenservice en vragen wij vriendelijk doch dringend geen contact op te nemen met Helmy. Helmy zal alleen de webinar geven en is niet betrokken bij de organisatie daarvan en/of het leveren van producten. Dank voor het begrip.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »