Nieuwtjes ontvangen? Krijg direct 5% korting! Dit wil ik!

Helmy Stolwijk en 123paracord

Aanmelden voor de live webinar met Helmy Stolwijk is per 4 november NIET MEER MOGELIJK. Aanmelden kan nog wel, maar dan ontvangen je alleen de opname van de live webinar. Deze wordt dan enkele dagen ná de live webinar per mail opgestuurd (je ontvangt dan geen verdere informatie over de live webinar). Aanmelden doe je eenvoudige via onderstaande roze knop of de QR-code.

Het aantal aanmeldingen is enorm. Hierdoor hebben wij de aanmeling moeten sluiten. Ruim 650 geïnteresseerden hebben zich aangemeld voor de eerste webinar met Helmy, die plaatsvindt op dinsdag 17 november. Als je bent aangemeld voor de webinar met Helmy Stolwijk op dinsdag 17 november (19.00-20.00uur) ontvang je van ons alle informatie per mail. Vanaf 04 november zullen de pakketten waarmee de "Helmy's First" halsband geknoopt kan worden beschikbaar zijn.

 

 

Meer informatie over Helmy Stolwijk en Paradoggies.nl

Wil je graag meer informatie over Helmy en haar website paradoggies.nl dan vind je dit op de haar website: http://www.paradoggies.nl/.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »