Nieuwtjes ontvangen? Krijg direct 5% korting! Dit wil ik!

Elite Webinarpakket Goud/Teal + Toegang (Uitverkocht)

Dit pakket is compleet met toegang om de Elite halsband te maken. Deze halsband wordt uitgelegd in de webinar van dinsdag 19 januari. Het pakket wordt uiterlijk 8 januari verzonden. Houd hiervoor je mail in de gaten.

Lees meer...
€24,95 Incl. btw

Niet op voorraad

Elite Webinarpakket Goud/Teal + toegang

Dit pakket is compleet samengesteld door Helmy om de Elite Goud/Teal halsband te maken. Deze halsband wordt tijdens de webinar van dinsdag 19 januari door Helmy uitgelegd. 

Het pakket bestaat uit toegang tot de webinar en de volgende materialen, waarmee een halsband met een maximale halsmaat van 50cm* geknoopt kan worden:

- 6m Paracord Type 3 Teal
- 4m Paracord Type 3 Solar Oranje
- 4m Paracord Type 3 Oranje grijs diamond
- 4m Paracord Type 2 goud
- 7x Turquoise kralen
- 1x 25mm biothane adapter bruin

Wil je liever zelf de kleuren samenstellen, dan kan je eenvoudig de bovenstaande gegevens daarvoor gebruiken.

 

Beschikbaarheid


Deze live webinar met Helmy heeft slechts 250 unieke plekken. Wil je mee doen? Wees dan snel, want OP = OP. Bij de webinar is keuze uit twee kleurkeuzes:

  • Goud/Teal
  • Bruin/Donker Cyan

 

 

Benodigdheden (advies)

Helmy gebruikt bij het knopen van De Elite knoop de volgende gereedschappen:

De webinar


De webinar van 19 januari wordt live gehouden op Facebook. In de webinar gaat Helmy uitgebreid van A-Z uitleggen hoe De Elite halsband geknoopt wordt. De webinar zal zo’n 60 minuten duren en zowel tijdens als na de webinar kunnen live vragen gesteld worden aan zowel Helmy als 123paracord. Meer gedetailleerde informatie ontvang je van ons per mail. Omdat wij de webinar zullen houden in een besloten Facebook groep is een Facebook account noodzakelijk. Zonder kun je niet meedoen.

 

Verzenden


De pakketten worden uiterlijk verzonden op vrijdag 08 januari. Houd hier dus rekening mee als je ook andere producten besteld, die komen dan mogelijk later aan.

 

Verdere informatie

Informatie over de webinar wordt verzonden per mail op de volgende data:

  • Donderdag 24 december 10:00

Voor webinar pakketten die gekocht worden ná 24 december worden de mails met info verstuurd op:-

  • Donderdag 31 december 10:00
  • Donderdag 14 januari 10:00

Ook zullen wij in ieder pakket de instructies toevoegen.

 

Vragen?

Voor vragen verwijzen wij je graag naar onze klantenservice en vragen wij vriendelijk doch dringend geen contact op te nemen met Helmy. Helmy zal alleen de webinar geven en is niet betrokken bij de organisatie daarvan en/of het leveren van producten. Dank voor het begrip.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »