Nieuwtjes ontvangen? Krijg direct 5% korting! Dit wil ik!

Anti Teken halsband met EM keramiek

Min: €0 Max: €25

Welkom op de Anti Teken halsband met EM keramiek categorie pagina. Klik op de knop hieronder om verder te lezen, of bestel direct je producten.

Anti teken halsband voor de hond

Als hondenbezitter willen we natuurlijk altijd het allerbeste voor onze trouwe viervoeter. Honden spelen veel buiten en worden hiermee blootgesteld aan tal van risico’s. Een van de risico’s waar je hond aan blootgesteld wordt wanneer je een mooie wandeling maakt of met de hond in het bos speelt, is de aanwezigheid van parasieten. Vooral teken nestelen zich erg graag op de huid van de hond. Een teek lijkt onschuldig, maar kan behoorlijk wat vervelende situaties veroorzaken, zoals de verspreiding van ziektes, maar ook jeuk en irritatie, wat weer kan leiden tot wondinfecties voor jouw hond. Om ervoor te zorgen dat teken op afstand blijven is een tekenband een zeer goede optie. Paracord is een uitstekend materiaal voor tekenbanden en is niet alleen zeer functioneel, maar ziet er ook nog eens prachtig uit op jouw hond.

 

Natuurlijke keramiek kralen houden vlooien en parasieten op afstand

De anti-tekenhalsbanden van 123paracord.nl zijn beschikbaar in verschillende kleuren en zijn gemaakt met de hulp van paracord in combinatie met EM kralen. Deze keramiek kralen maken de anti teken band 100% natuurlijk en ook geschikt voor honden met allergieën, omdat er geen gebruik gemaakt wordt van pesticiden. De kralen zorgen bij beweging namelijk voor lichte trillingen die voor de hond vrijwel niet voelbaar zijn, maar die wel vlooien en teken op afstand houden. De band kan op natuurlijke wijze opgeladen worden of statisch gemaakt worden door deze nat te maken en door de zon te laten drogen. Over het algemeen is de werking van de band op zijn best vanaf het moment dat de hond deze drie tot vier weken gedragen heeft.

Kleur anti teek

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »